Lak Buddhaer

Fakta om Lak Buddhaer

 

En burmesisk specialitet er de meget sjældne Buddaer i lak. ”Paper Maché” en proces, som minder lidt om vores pap mache balloner som var fremme i 70´erne.  Disse lette, men ofte pænt store Buddha findes fra tid til anden med inskription, så man kan blive lidt klogere på historien bag. De alle er forgyldte og de ældste bli...

Fakta om Lak Buddhaer

 

En burmesisk specialitet er de meget sjældne Buddaer i lak. ”Paper Maché” en proces, som minder lidt om vores pap mache balloner som var fremme i 70´erne.  Disse lette, men ofte pænt store Buddha findes fra tid til anden med inskription, så man kan blive lidt klogere på historien bag. De alle er forgyldte og de ældste bliver en 250 år, da de trods alt er mere skrøbelige end bronze, træ og alabast Buddhaer.  De utrolig flotte Buddhaer har både tilhørt private hjem som klostre.

Mere

Lak Buddhaer 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  12 000,00 kr

  I røde og sorte nuancer fremtoner denne Pagan Buddha smukt frem. I meget god stand og flot udført med sans for detaljen; bla. er fingrene adskilte. Siddende på en lotustrone i "calling the earth to witness" skaber han en fornemmelse for ro og fred. Oprindelses land: Burma Materiale: Lak Højde: 62 cm. Længdet:   Alder: Start 1900 tallet.

  12 000,00 kr
 • Vis her
  21 000,00 kr

  Stor og meget flot og velholdt Shan lak Buddha på trone med inskriptioner. Siddende i forgyldte nuancer i "calling earth to witness" positur. Skarpt og præcist ansigt med sort bemalet hår og ligeledes sort bemalet flamme på toppen. I super stand. Oprindelses land: Burma Materiale: Lak Højde: 98 cm. Længdet:   Alder: 1800 tallet.

  21 000,00 kr
Viser 1 - 2 af 2