Myanmar Antik startede i 2003 op i sin nuværende form, inspireret af ejernes mange udlandsrejser til Østen. En webshop med et udvalg af antikkeBurmesiske kunstværker som der ikke ses mange af i Nordeuropa.

Kunsten omfatter primært Buddhaer, buster samt sølvskåle udelukkende fra Burma". Herudover en større samling af antikke kinesiske møbler samt flere lak og trækasser hvoraf flere er tilbage fra det 18 århundrede.

Vi henvender os til alle med smag for Østens ypperligste kunst, samlere, ham/hende som mangler en smuk gave, samt mennesker som blot vil have inspiration til hjemmet på meget anderledes måde end hvad det øvrige byliv kan tilbyde ...

Ejerskab / Menneskene bag

Myanmar Antik er personligt ejet af Henrik Thayssen.

Henrik Thayssen er bosiddende i Odense, men har gennem de sidste 20-25 år rejst meget i Asien, primært Thailand og Burma/Myanmar og derigennem oparbejdet en stor viden om Asiatisk kunst og har nu et unikt netværk af lokale handlende bag sig, i bestræbelserne efter kun at finde den bedste kunst.

Dele af hans private samling har været i DR1´s ”hvad er det værd” samt i mange afsnit af ”Krejlerkongen”vist på TV2 fri. Endelig er dele af samlingen blevet omtalt utallige gange i aviser samt magasiner gennem de seneste par år.

Privat boligen fungerer i dag som showroom, så ring eller skriv endelig for en fremvisning.

Vurderinger foretages ganske gratis i hele Danmark, enten pr e-mail eller personlig fremmøde.

Omtale i diverse medier